Produse recomandate

Blog

Boxele portabile sunt niste gadget-uri la moda, care sunt si foarte practice intr-o varietate de situatii, deoarece pot fi utilizate atat pentru munca cat si pentru recreere.

Boxele portabile sunt niste gadget-uri la moda, care sunt si foarte practice intr-o varietate de situatii, deoarece pot fi utilizate atat pentru munca cat si pentru recreere.

O solutie portabila pe care sa pui mana in graba cand te indrepti spre plaja sau de un sistem audio fara fir pentru petrecerea de pe pajiste? Pentru astfel de situatii asigura-te ca ai la indemana o boxa portabila.

Iata lista noastra de cele mai bune boxe portabile. Unele sunt elegante. Unele au dotari speciale. Unele sunt mai compacte, iar altele sunt waterproof - citeste si selecteaza.

Mai mult
Casti Wireless Bluetooth

Casti Wireless Bluetooth

Daca vrei sa-ti fie foarte confortabil, atunci cand asculti un anumit tip de continut audio, recomandat ar fi sa optezi pentru casti wireless. 

Castile wireless iti vor da o libertate de miscare mai mare, fara a depinde de lungimea cablului care face legatura cu device-ul de pe care se reda sunetul si au de cele mai multe ori un aspect placut. 

Crezi ca ti-ar fi de folos un top al celor mai interesante modele ce pot fi achizitionate de la SELLING DEPOT

Mai mult
Baterie externa/power bank

Baterie externa/power bank

Gadgeturile moderne au nevoie de multa putere. Daca doresti sa faci o calatorie lunga sau sa pleci intr-o drumetie pe munte fara sa iti incarci tableta/telefonul, vei avea nevoie de o baterie externa pentru a te asigura ca nu vei ramane fara baterie. Mai jos ai cateva informatii despre cum sa iti alegi o baterie externa si cum trebuie sa o folosesti.

Ce este o baterie externa si de ce am nevoie de una?

In mod normal, atunci cand ai nevoie de mai multa putere la telefon, tableta sau alt gadget, iti conectezi cablul de incarcare USB la calculator sau incarcatorul la priza. Insa, acest lucru nu este intotdeauna posibil, mai ales atunci cand esti departe de casa sau cand calatoresti mult.

In aceste cazuri este bine sa ai la indemana o baterie externa. Acestea pot avea marimi diferite, pot avea dimensiunile unui fard (desigur si puterea lor este destul de mica) sau pot fi mari cat o carte (in acest caz iti pot incarca telefonul si tableta de mai multe ori).

In loc sa iti conectezi cablul de incarcare la priza, iti vei conecta cablul USB la bateria externa, iar astfel iti vei putea incarca telefonul/tableta oriunde, oricand. Capacitatea bateriilor externe difera, de aceea trebuie sa ai grija sa alegi una care sa iti satisfaca cererea si nevoia de energie.

Mai mult
Totul despre microfoane

Totul despre microfoane

Microfonul este un echipament ce traduce vibratiile aerului (sunetul) in semnale electrice pentru ca acestea sa poata fi redate sau inregistrate. Captarea sunetului se produce atunci cand un instrument muzical, vocea umana sau zgomotul de fond emite unde sonore catre diafragma microfonului iar acestea sunt transformate in impulsuri electrice, ce sunt ulterior amplificate pentru a putea fi redate in final cu ajutorul sistemelor de sonorizare precum boxe, difuzoare, casti audio etc. Pentru a putea alege cel mai bun microfon in functie de aplicatii dedicate pentru nevoile tale trebuie sa tii cont de cateva lucruri extrem de importante. Dupa cum am discutat mai sus la capitolul ce este un microfon, am inteles ca acesta traduce vibratia  aerului in semnal electric.

Mai mult
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)